0
Fudbal

Sebastien Thill and Diony Lois Pablo Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IZBACIO ZVEZDU, SRUŠIO REAL, A SAD PRETI I SRBIJI: Fudbaler za kog su u domovini čuli nedavno želi nove uspehe – ‘To sam gledao sto puta!’

Objavljeno: 02.10.21 u 11:23

Zanimljiva uvertira utakmice koja nam dolazi…

Fudbalska reprezentacija Srbije će u oktobru u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru igrati protiv Luksemburga i Azerbejdžana.

Prvo na redu je gostovanje Luksemburgu naredne subote, a za taj duel veoma je motivisan Sebastijan Til. U pitanju je igrač Šerifa, koji je na putu do Lige šampiona elimionisao Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagrebu i koji je u 90. minutu fantastičnim golom klubu iz Tiraspolja doneo veliku pobedu protiv Reala u Madridu.

BELGRADE, SERBIA – NOVEMBER 14: Dusan Tadic (L) of Serbia in action against Olivier Thill (R) of Luxembourg during the UEFA Euro 2020 Qualifier Group B match between Serbia and Luxembourg on November 14, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

On će biti glavna opasnost po ‘orlove’, u odsustvu suspendovanog Žersona Rodrigesa.

– Mnogi moji prijatelji su postavili taj gol na društvene mreže, pa svaki put kada uzmem telefon u ruke ga vidim. Pogledao sam gol preko 100 puta, priznao je Til za ‘BBC’.

Til je istakao da mu znači gol na ‘Bernabeuu’ i da mu je isti doneo ‘slavu’.

– Luksemburg je mala zemlja, možda sada više ljudi zna ko sam. Dao sam neverovatan gol, najlepši i najvažniji u karijeri. Svi smo kao deca sanjali da igramo Ligu šampiona. U početku nisam ni bio svestan da sam postigao gol, kaže 27-godišnji fudbaler.

Luksemburg se u ovom momentu nalazi na trećem mestu A grupe kvalifikacija za Mundijal, odmah iza Srbije sa pet bodova manje, ali i utakmicom zaostatka.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter