0
Fudbal

FOTO: Screenshot

ARSENAL I BRAJTON PODELILI BODOVE: Tim Grahama Potera nastavio niz dobih utakmica!

Objavljeno: 02.10.21 u 21:27

Fudbaleri Arsenala remizirali su sa Brajtonom 0:0 u okviru sedmog kola Premijer lige.

Stiče se utisak da Arsenal može da bude i zadovoljan sa ovim rezultatom s obzirom na prikazano.

Čak 21 šut uputili su domaći igrači ka golu Ramzdejla. Ipak, falila im je preciznost s obzirom na to da su samo dva završila u okviru gola.

Netipično, ali možda i najbliži golu bio je Šejn Dafi koji je već u prvom delu prvog poluvremena imao dve prilike nakon centaršuteva koje nije uspeo da iskoristi. U žiži je bio naročito u nadoknadi drugog poluvremena kada je naizgled fauliran u protivničkom šesnaestercu.

Sudija Džonatan Mos je nakon konsultacija sa VAR sobom otišao da sam pogleda situaciju, ali je odlučio da nema elemenata za najstrožu kaznu.

Imao je i Arsenal svojih prilika, najpre Obamejang koji je pomalo i neozbiljno pokušao da iskoristi pruženu šansu. Potom je Smit Rou imao dobro istrčao sa loptom u nogama, ali je njegov šut u donji desni ugao odbranio Sančes. Postavlja se i pitanje da li je mladi Englez mogao da proigra Nikolasa Pepea koji je bio sam.

Arsenal je trenutno deveti sa 10 bodova, dok se Brajton nalazi na petom mestu koje vodi u Ligu Evrope naredne sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter