0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

AGONIJA BARSELONE SE NASTAVLJA: Atletiko sa dva gola srušio Katalonce! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.21 u 23:22

Atletiko Madrid savladao je Barselonu rezultatom 2:0 u okviru osmog kola LaLige.

Barselona je bila ekipa koja je imala više loptu u nogama i kontrolisala posed, ali joj to nije mnogo pomoglo jer je nedostajao pravi završni pas. Atletiko je bio konkretnija ekipa i uspeo da postigne dva gola i produži agonije ekipe Ronalda Kumana,

Meč je obeležio Tomas Lemar. Francuz je od starta najavio da je raspoložen za igru. Imao je veliku priliku u 9. Minutu kada je njegov šut zaustavio Ter Štegen, ali je ipak došao do pogodka u 23. minutu nakon asistencije Luisa Suareza.

Francuz je u završnici prvog poluvremena uzvratio uslugu Suarezu koji je postigao gol protiv svoje bivše ekipe. Ovo je bila prva utakmica u kojoj je Lemar i postigao i namestio gol u dosadašnja 82 meča. Ujedno, on je postigao golove u dve uzastopne utakmice, što je jednako njegovom učinku na prethodnih 78 mečeva.

Što se tiče Suaresa, on je golom protiv Barselone uspeo da postigne makar jedan gol protiv 31 ekipe sa kojom se susreo u LaLigi.

Atletiko je nakon pobede na drugom mestu LaLige sa 17 bodova, dok je Barselona na devetom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter