0
Evrokupovi

ZVEZDIN JUNAK IZ RAZGRADA ODUŠEVLJEN: Verovao je u pobedu, a navijačima je poslao moćnu poruku!

Objavljeno: 01.10.21 u 13:11

Crvena zvezda je fenomenalnim golom Gelora Kange savladala Ludogorec rezultatom 1:0, a junak meča iz Razgrada bio je ponosan na sebe i na tim posle utakmice.

Sjajni vezista ističe da je verovao da će njegova ekipa uspeti da dođe do nova tri boda u grupnoj fazi Lige Evrope.

Verovao sam da možemo do trijumfa. Imao sam izuzetnu želju da postignem pogodak, jer sam to učinio i 2016. godine kada smo igrali tamo. Izuzetno mi znači gol, ali moramo da nastavimo u ovom maniru. Zahvalio bih se i saigračima na fenomenalnoj utakmici, disali smo kao jedan i funkcionisali odlično – počeo je Kanga.

Interesantno je bilo noćas oko tri časa iza ponoći, s obzirom na doček koji su naši navijači napravili igračima po dolasku na Marakanu.

– Oduševljen sam dočekom. Voleo bih i da protiv Metalca dođu u što većem broju da proslavimo na pravi način pobedu u Razgradu i nadam se u tom meču. Bićemo i više nego ozbiljni u nedelju, ali sada je najvažnije da imamo što veću podršku sa tribina. Zato, navijači dođite da nastavimo zajedno da uživamo – zaključio je Kanga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter