0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI PUTUJU U SUBOTICU: Težak izazov za izabranike Aleksandra Linte!

Objavljeno: 01.10.21 u 18:50

Spartak se nalazi u seriji loših rezultata!

U okviru 12. kola Superlige Srbije, fudbaleri Voždovca u subotu gostuju ekipi Spartaka u Subotici.

Domaći tim trenutno zauzima 12. poziciju sa isto toliko osvojenih bodova, dok su Zmajevi na devetom mestu na tabeli sa 13 bodova, koliko imaju i niški i kragujevački Radnički.

Za novog šefa struke tima sa ‘Krova‘ ovo će biti prvo gostovanje, a posle remija u prošlom kolu, gospodin Aleksandar Linta nada se pozitivnom rezultatu u gostima.

Spartak se trenutno nalazi u seriji lošijih rezultata, pobeda bi im sigurno značila. Međutim, to na nas neće preterano uticati. Imamo našu ideju i sa njom izlazimo ko god protivnik bio, tako će i sutra biti. Čeka nas malo drugačija utakmica s obzirom na stil igre protivnika, ali svakako sam optimista. Uz dobru energiju i želju za pobedom možemo da napravimo pozitivan rezultat –  zaključio je  Linta.

Meč između Spartaka i Voždovca na programu je od 18 časova na Gradskom stadionu u Subotici, dok će televizija Arena Sport direktno prenositi ovaj okršaj na svom petom kanalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter