0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UTAKMICA JE BILA IZJEDNAČENA, NAŠ ŠUT JE POGODIO PREČKU, NJIHOV JE UŠAO: Trener Ludogoreca razočaran nakon poraza!

Objavljeno: 01.10.21 u 10:43

Kanga je doneo veliko slavlje crveno-belima.

Fudbaleri Crvene zvezde su u drugom kolu Lige Evrope savladali Ludogorec rezultatom 0:1. Ovom pobedom, izabranici Dejana Stankovića sačuvali su prvo mesto u grupi, u kojoj su za sadajedini bez poraza. Nakon meča u Bugarskoj, trener domaćih Valdas Dambrauskas bio je razočaran, istakavši da je utakmica bila izjednačena.

Čestitam Zvezdi na pobedi, mislim da je utakmica bila izjednačena. Naš šut je pogodio prečku, njihov je ušao – to je bila razlika. Imali smo svoje momente, ali nismo uspeli da postignemo gol. Samo nas je on i razdvojio. Svaki tim je imao svoje probleme sa povredama, ali one su deo igre. Ne računam naše šanse za nastavak takmičenja, gledam iz utakmice u utakmicu, istakao je Dambrauskas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Prvi pratilac Crvenoj zvezdi trenutno je Braga, od koje je srpski šampion bio bolji u prvom kolu. Što se tiče izazova koji predstoje, crveno-beli će se 3. oktobra sastati sa ekipom Metalca. Nakon toga, sledi susret sa Kolubarom u gostima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter