0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆ OTKRIO DA JEDAN FUDBALER IMA KORONU: Dobro se oseća! Publika nas je dizala, hvala im! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.21 u 08:34

Nastavljaju sa odličnim igrama.

Fudbaleri Partizana su sinoć u Humskoj savladali Floru rezultatom 2:0. Oba pogotka, postigao je kapiten Lazar Marković, a crno-beli nakon dva kola imaju maksimalan učinak i prvu poziciju u Grupi B, sa golom više od Genta. Nakon ovog susreta, trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da je zbog kiše bilo teško igrati, ali da je podrška navijača stalno podizala njegove fudbalere.

Drago mi je da smo nastavili sa pobedama u Evropi. Čestitam momcima. Bilo je teško igrati zbog kiše, moramo biti zadovoljni. Nadam se da je dečko iz ekipe Flore dobro i da će sve biti u redu. Želim mu sve najbolje. Bilo je trenutaka slabosti, ali publika je to osetila i dizala nas. Hvala im na tome, počeo je Stanojević.

Mnoge je iznenadilo to što na terenu nije bilo Siniše Saničanina, a Stanojević otkriva da je on zaražen korona virusom, ali da se oseća dobro.

Saničanin je zaražen koronom, dobro se oseća, ali je pozitivan.

Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn
Beograd, 30.09..2021.
foto: Starsport.rs ©

Kapiten crno-belih i najzaslužniji za ovaj trijumf Lazar Marković, poručio je da je ekipa srećna zbog pobede, ali i da žele da nastave sa ovakvim partijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Mnogo bitna pobeda, da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, da pokušamo da doguramo što dalje možemo. Srećni smo zbog pobede. Nije nam bilo svejedno, želim mu sve najbolje. Nije bilo lako nastaviti, ali mi smo profesionalci, rekao je Marković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter