1
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

SPEKTAKL U BEOGRADU, DELIJE DOČEKALE FUDBALERE U 4 UJUTRU: Kanga je bio pun energije, pogledajte salto koji je oduševio navijače! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.21 u 11:08

Zaslužili su ovo.

Fudbaleri Crvene zvezde su bili bolji od Ludogoreca u drugom kolu Lige Evrope. Rezultat je bio 0:1, a ekspedicija crveno-belih, odlučila je da se odmah nakon utakmice vrati u Beograd, kako ne bi gubila vreme i kako bi se što bolje pripremila za utakmicu protiv Metalca koja se igra 3. oktobra.

Nekolicina najvatrenijih navijača Zvezde je odlučila da dođe na stadion Rajko Mitić u 4 ujutru i da tako dočeka svoj tim. Naravno, u centru pažnje je bio strelac jedinog pogotka Kanga, koji je napravio i salto dok su navijači skandirali njegovo ime.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pripremili smo se na odličan način, dobro smo pročitali igru i verovali smo u pobedu. Na sreću je sve ispalo onako kako smo želeli. Svi momci od prvog do poslednjeg na terenu i oni koji su ušli u igru su bili fokusirani na ono što smo radili. Kada je to tako, onda ne ulaziš u probleme, već se nagradiš i zaslužiš da postigneš fenomenalan gol i privedeš utakmicu kraju. Reskirali smo da primimo gol iz naše greške, ali to ne umanjuje rad svih momaka, požrtvovanje i odnos koji su imali večeras. Bili su dobri, rekao je Dejan Stanković nakon pobede.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter