0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 08: Head coach Aleksandar Djordjevic of Virtus Bologna cheers the fans prior to the 2019/2020 EuroCup Top 16 Season match between KK Partizan and Segafredo Virtus Bologna at Stark Arena on January 8, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PARTIZANOVA LEGENDA RESPEKTUJE CRVENU ZVEZDU: Đorđević poručio da neće biti lako – ‘Pomešane su emocije’

Objavljeno: 01.10.21 u 08:57

Crveno-beli večeras startuju u Evroligi.

Košarkaši Crvene zvezde će večeras od 19.45 odmeriti snage sa turskim Fenerbahčeom u prvom kolu Evrolige. Izabranici trenera Dejana Radonjića, na put su otišli u dosta izmenjenom sastavu, sa samo jednim centrom, jer je Majk Cirbes pozitivan na korona virus.

Maik Zirbes Crvena Zvezda – Split, ABA liga, Regionalna Liga Septembar 24. 2021., Beograd, Srbija 24.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Takođe, nekoliko igrača je odsutno zbog povrede, ali trener Fenerbahčea Aleksandar Đorđević nije potcenio srpskog šampiona. Nekadašnji selektor Srbije istakao je da su emocije pomešane, ali da je važno to što će njegov tim imati podršku navijača.

Pomešane su emocije i očekivanja o prvoj utakmici. Imaćemo uz sebe navijače, nova je sezona i svi žele da bude dobro. Imamo teškog protivnika iz srpske škole košarke. Igraju snažno, znaju kako da koriste svoja tela i ruke i to je njihov zaštitni znak. Imaju mnogo igrača iz reprezentacije koji imaju dosta toga da dokažu, počeo je Đorđević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Potom se osvrnuo i na probleme koje ima njegov tim. Đorđević je zaključio da nekoliko igrača nije treniralo u kontinuitetu, ali je siguran da će svi izaći na teren sa pravim stavom.

Nama ovaj meč ne dolazi u najboljem trenutku. Imamo igrače igrače koji nisu trenirali u kontinuitetu i to ne pomaže našem automatizmu na terenu. Ne možemo imati bistar um kakav je potreban za ovakav tip utakmice. Ali siguran sam da ćemo da izađemo na teren sa pravim stavom, zaključio je Saša Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter