0
Evropske lige

Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

NEDELJA JE DAN ZA VELIKI DERBI: Klopovi izabranici dočekuju aktuelnog šampiona!

Objavljeno: 01.10.21 u 18:10

Liverpul je u 2. kolu Lige šampiona ostvario bolji rezultat od rivala u borbi za šampionski trofej Premijer lige.

U nedelju 3. oktobra, Liverpul će na ‘Enfildu‘ ugostiti ekipu koju sa klupe predvodi čuveni Pep Gvardiola. Izabranici Jirgena Klopa će od 17 časova i 30 minuta odmeriti snage sa ekipom Mančester Sitija.

Šef stručnog štaba domaće ekipe je izneo svoja očekivanja dva dana uoči velikog derbija Premijer lige. Nemački stručnjak ima samo reči hvale za narednog protivnika i jednog od direktnih konkurenata u borbi za titulu šampiona Engleske.

-Nalazimo se u dobroj formi, ali ona je uvek neophodna protiv Sitija. To je i dalje najbolji tim u Evropi. Prošle nedelje je pobedio Čelsi, iako su pre toga svi pričali kako je Čelsi fantastičan. Siti je tog dana pokazao da je bolji – rekao je Jirgen.

BELGRADE, SERBIA – NOVEMBER 06: Manager Jurgen Klopp (L) of Liverpool speaks with the Mohamed Salah (R) during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

-Da biste pobedili, morate da postignete barem gol, to je jasno. Mi smo pokazali da sa tim delom igre nemamo problema. Ali naša odbrana će morati da bude na najvišem mogućem nivou ukoliko želimo pozitivan rezultat – poručio je Klop.

Izabranici Pepa Gvardiole su tokom nedelje doživeli poraz u grupnoj fazi najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi. Siti je na gostovanju u Parizu izgubio sa 2:0 od domaćeg Pari Sen Žermena.  Pogotke za ekipu iz glavnog grada Francuske postigli su Idrisa Gej i Lionel Mesi. 

-Neće nas to zavarati. Siti je odigrao izuzetno dobro i taj meč, dok je PSŽ iskoristio dve ili tri situacije i prelomio meč. Svi znamo kakav kvalitet ima Pari Sen Žermen, a Siti je dominirao tim mečom. To valjda dovoljno govori šta nas čeka – kazao je bivši trener Borusije Dortmund. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter