0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Starsport.rs ©

LAZAR MARKOVIĆ ILI HARI KEJN – PITANJE JE SAD: Glasanje se završava u 15 časova!

Objavljeno: 01.10.21 u 11:30

Nema još mnogo vremena.

U pobedi Partizana nad Florom sa 2:0, najzapaženiji igrač sigurno je bio kapiten Lazar Marković, koji je postigao oba pogotka. Samim tim, UEFA je odlučila da ga uvrsti među kandidate za nagradu za najboljeg igrača nedelje u Ligi konferencija. Fudbaler crno-belih će imati jaku konkurenciju, a vaš glas možete dati na OVOM LINKU!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Odličan meč juče odigrao je i napadač Totenhema Hari Kejn, koji je u pobedi nad Murom (5:1), bio strelac 3 pogotka. Za nagradu konkurišu još Rup Liski, fudbaler Helsinkija, koji je zabeležio gol i 2 asistencije, kao i Mihael Lang defanzivac Bazela. Helsinski je bio bolji od Alaškerta (2:4), dok je Bazel savladao Kairat (4:2).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

– Mnogo nam je bitna pobeda, da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, da pokušamo da doguramo što dalje i veoma smo zadovoljni zbog toga. Srećan sam zbog golova naravno, ali nebitno je ko daje golove, bitno je da smo pobedili, da igramo dobro i da nastavimo tako, rekao je Marković posle pobede nad Florom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter