0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Filip Krajinovic (SRB) v Matteo Berrettini (ITA) Beograd, 23.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

KRAJINOVIĆ U POLUFINALU: Očekuje ga duel sa italijanskim ‘čudom od deteta’!

Objavljeno: 01.10.21 u 22:17

Sledi borba za finale!

Filip Krajinović je uspeo da savlada Majcrzaka sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:3 i tako se plasira u polufinale turnira u Sofiji. Reč je o turniru iz serije 250. Filip je inače u prethodnom kolu savladao Lasla Đerea, u jednom srpskom okršaju.

Majcrzak je trenutno 125. teniser sveta i ovo je bio njihov prvi međusobni duel na ATP ‘turu’. Filipu sledi borba za ulazak u finale, a njegov će biti italijansko ‘čudo’ od deteta – Janik Siner. Reč je o momku koji ima samo 20 godina i trenutno je 14. na ATP listi.

Siner je ujedno i prvi nosilac ovog turnira, dok je Krajinović poeno zvanje 5. nosioca uoči starta turnira u Sofiji. Krajinović i Siner se do sada nisu sastajali, tačan termin njihovog duela još uvek nije poznat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter