0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 20: Nikola Milutinov (L) of Olympiacos in action against Michael Ojo (R) of Crvena Zvezda during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 15 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus at Stark Arena on December 20, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKVA ŠTETA, PA SAMO ŠTO SE VRATIO NA TEREN: Milutinov se povredio na startu meča, Itudis poručuje da ne deluje dobro! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.21 u 09:57

Baš nema sreće.

Srpski centar Nikola Milutinov, sinoć je u duelu sa Armanijem doživeo novu povredu. On je nakon 10 meseci pauze, prvi put zaigrao u Evroligi, na pripremama je pružao sjajne partije, ali nažalost je došlo do nove povrede.

Milutinov se nakon sudara sa Datomeom našao na parketu, a odmah se uhvatio za koleno. Potom je uz pomoć saigrača izašao iz igre, a nakon utakmice trener CSKA Dimitris Itudis istkaao da je da povreda ne deluje dobro.

Ići će na magnetnu rezonancu. Ne deluje dobro, rekao je Itudis.

Srpski reprezentativac je u CSKA došao iz Olimpijakosa, napredovao je i postao jedan od najboljih centara u Evropi. Prava na njega u NBA ligi imaju San Antonio Sparsi, koji su ga 2015. godine birali kao 25. pika.

Armani je na kraju savladao CSKA sa 84:74. U pobedničkom timu, po 17 poena postigli su Rodrigez i Šilds, dok je Meli upisao 15. Na drugoj strani, Ife je ubacio 13 koševa.

SVI REZULTATI:

Monako – Panatinaikos 75:63
Makabi – Bajern 69:68
Armani – CSKA 84:74
Real Madrid – Anadolu Efes 82:69

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter