0
AdmiralBet ABA Liga

Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia on May 20, 2018. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

OBRADOVIĆ NE DA NA SVOJ PARTIZAN: Hrvati jednim pitanjem ‘pecnuli’ Žoca, a on im je na ovaj način zapušio usta! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.21 u 13:36

Izabranici Željka Obradovića ostvarili su drugu pobedu od starta nove sezone ABA lige, crno-beli su slavili u Splitu rezultatom 59:69.

Nakon utakmice, trener ‘Parnog valjka’ izašao je pred novinare i odgovarao na njihova pitanja. Jedan hrvatski novinar upitao je Žoca kako se oseća ako se zna da je on ‘iznad’ Partizana i ABA lige.

Za mene je Partizan najveći mogući rang, za mene ne postoji ništa lepše od Partizana. Uživam da radim ovde. Svestan sam da nam je potreban rad kako bi napredovali – rekao je Obradović i potom dodao:

– Imao sam karijeru u inostranstvu, živeo sam 28 godina van svoje žemlje, našao sam motivaciju u Paritzanu. Postavili smo ciljeve sa ljudima u klubu i znamo šta se očekuje od nas. Daćemo sve od sebe da vratimo Partizan gde mu je mesto, a to je Evroliga. Odgovor uvek daje vreme.

Svojim igračima ima da poruči jednu stvar.

Kada su došli igrači otvoreno sam ih pitao zbog čega su došli u Partizan. Verujem da bi napredovali i napravili neke rezultate. Kako je to moguće, pa samo kroz krvav rad. Tako sam im rekao. Neka ne čitaju novine, neka na slušaju šta se priča o njima. Neka rade i napreduju. Nama svakako pretstoji puno rada na greškama, pre svega kada je igra u napadu u pitanju – zaključio je Obradović.

U narednom kolu, košarkaši Partizana na svom parketu dočekaće ekipu Studentskog centra.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter