0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Rad v Dinamo (Vranje) Sasa Djani Curcic assistant coach and head coach Radmilo Jovanovic Beograd, 24.02.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘ŽOC I DULE VUJOŠEVIĆ SU MALE BEBE ZA MENE’: Đani Ćurčić ponovo šokirao – srpski fudbal se uskoro menja iz korena!

Objavljeno: 30.09.21 u 13:58

Saša Ćurčić nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Legendarni fudbaler ume često da šokira javnost i upadne u centar pažnje. Bivši igrač Partizana, Aston Vile, Boltona, Kristal Palasa je ponovo to uradio, otkrio je da će da upliva u trenerske vode.

Sada se školujem u FSS, u trenerskoj školi, na PRO licenci. Najverovatnije ću preuzeti klub iz Superlige ili Prve lige Srbije i tako početi trenersku karijeru. Pozivam klubove da znaju. Ovo je ekskluziva na neki način. Počinje mi 25. oktobra prvi modul i traje do 30. maja 2023. godine, to je ozbiljna škola. Mogu da preuzmem klub dok se školujem. Fudbalska javnost da zna da sam tu, hoću da radim u Srbiji – rekao je Ćurčić za MONDO.

Đani je već ‘radio’ u Srbiji kao trener, ali ne dugo.

– Radio sam u Dinamu iz Vranja na praksi za UEFA A licencu. Bila je lepa praksa. Video sam da mogu da budem samostalan, da mogu da budem trener.

Ugleda se na stratega Atletiko Madrida, ali u svom stilu naglašava kako će sve izgledati.

– Dijego Simeone je moja filozofija, ne taktički, nego po mentalitetu, videli ste šta radi. Nenad Lalatović, Željko Obradović i Dule Vujošević su male bebe za mene po temparamentu. Lalat je moj naslednik, ne ja njegov, stariji sam – smeje se Đani, pa dodaje:

– Ja sam nezamenljiv, mene ne mogu da smenje. Zašto Lalatovića nisu smenjivali? Ima onih koje možete da smenite i onih koje ne možete.

Ima ogromnu želju da radi u Srbiji.

Moj prvi posao može da bude Radnički Niš, Radnik Surdulica, IMT, šta god, spreman sam da radim i da idem postepeno, ne da se blamiram. Čujem tu neke priče kao menadžeri sastavljaju timove. Evo, ja ih pozivam meni nekad sastave tim, neka dovedu i malinare iz Arilja, ali će igrati kako ih ja postavim i kako budem komandovao i dirigovao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter