0
Tenis

Tennis-WTA 250 Serbia Ladies Open 2021 Jani Reka-Luca (HUN) v Aleksandra Krunic Beograd, 15.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

WTA NUR-SULTAN: Krunićeva završila učešće!

Objavljeno: 30.09.21 u 17:17

Aleksandra Krunić poražena je od Adin Kristijan rezultatom 2:0 u setovima. 

U četvrtfinalu WTA Nur-Sultan u Kazahstanu srpska teniserka Aleksandra Krunić se sastala sa Žaklin Adin Kristijan. Rumunka je za skoro sat ipo vremena igre uspela da savlada Aleksandru sa 6:4, 6:3 u setovima i tako obezbedi sebi prolaz u polufinale.

U drugom gemu prvog seta Kristijan je stigla do brejk lopte, ali je naša teniserka uspela u sedmom gemu da vrati svoj servis, međutim nedostatak koncentracije u poslednjem gemu prvog dozvolio je Rumunki da dođe u prednost. U drugom setu Adin je uspela ponovo da dođe do brejk lopte, ovoga puta Krunićeva nije uspela da vrati servis.

Žaklin Kristijan se u polufinalu nalazi sa Belgijankom Alison van Ujtvanik koja je svoj plasman u polufinale obezbedila pobedom na Ruskinjom Gračevom(6:4, 6:4).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter