0
Evrokupovi

Aleksandar Scekic Marko Lazetic Diony Lois Pablo Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘VEČITI’ DANAS NASTAVLJAJU SVOJ EVROPSKI PUT: Navijači mogu da biraju gde će da gledaju utakmicu, kvote su i više nego odlične!

Objavljeno: 30.09.21 u 15:13

‘Večiti’ nastavljaju svoju misiju u Evropi.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana večeras igraju svoje mečeve u Evropi, crno-beli će na svom terenu dočekati Floru u okviru drugog kola grupne faze Lige konferencija, dok izabranici Dejana Stankovića gostuju Ludogorecu, u Ligi Evrope.

Navijači i jednog i drugog tima mogu da odahnu, pošto će utakmice naših timova prenositi dve televizije. Crno-beli će večeras pokušati da nastave sa sjajnim rezultatima, a meč trenutnog lidera Superlige Srbije prenosiće RTS 1 i Arena Sport 1 od 18:45.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Činjenica je da je Partizan favorit u ovom meču, a tako misli i kladionica OktagonBet. Kvota na pobedu Partizana je svega 1.20, za nerešen rezultat je 6.25, a na dvojku je kvota 15.5.

Sa druge strane, ekipa sa Marakane se suočava sa velikim kadrovskim problemima, ali će crveno-beli dati sve od sebe da ne razočaraju svoje navijače. Delije će ovu utakmicu moći da gledaju RTS 1 ili Arena sport 1 od 21 čas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

OktagonBet na pobedu Zvezde nudi kvotu 2.65, dok je za nerešen ishod ponuđena kvota 2.95. Ipak, ako mislite da domaćin može do nova tri boda, svoj ulog možete pomnožiti sa kvotom 2.88.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter