0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

SUAREZ SAVETUJE ĆAVIJA: Sada nije pravi trenutak da se vrati na „Kamp Nou“!

Objavljeno: 30.09.21 u 16:11

Suarez poslao poruku Ćaviju da nije pravi trenutak dapreuzme tim iz Katalonije.

Moglo bi se reći da je u Barseloni sve krenuo naopako kada je na mesto predsednika kluba došao Žoan Laporta. Trenutno klub tone sve više i više, dva poraza u Ligi šampiona od Bajerna i Benfike sa po 3:0 i loš početak sezone u domaćem šampionatu dodatno komplikuju situaciju Ronaldu Kumanu.

Ukoliko stvari ne krenu na bolje smena trenera je gotovo sigurna, a ime koje se najviše pominje kao sledeći trener je bivši igrač kluba Ćavi Ernandez.

Predsojećeg vikenda Suarezov Atletiko odmeriće snage sa Barselonom, te je povodom toga prokomentarisao trenutnu situaciju svog bivšeg kluba i poslao poruku za Ćavija da sada nije pravi trenutak da preuzme klub.

„Ne mislim da je sada ili sutra vreme za njega da preuzme tim. Mislim da je on pametan i da zna poteškoće koje postoje. Mora da čeka pravi trenutak. Ima drugare u klubu od kojih će dobiti mišljenje i tako će odlučiti. Vidim ga kao dobrog trenera, a povratak na „Kamp Nou“ u nekom drugom kontekstu će ga učiniti velikim trenerom“- rekao je Suarez za španskiSport„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter