0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnicki Nis Miljan Skrbic (L) Nemanja Kojcic (C) Sead Islamovic (R) Novi Pazar 17.09.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

ŠKRBIĆ DONEO BOD NIŠLIJAMA: Radnički sa igračem manje izborio remi!

Objavljeno: 30.09.21 u 18:56

Metalac nije uspeo da sačuva prednost!

U okviru zaostale utakmice 10. kola Superlige Srbije, Radnički je na ‘Čairu‘ ugostio Metelac. Utakmica u Nišu je završena rezultatom 1:1. Domaćin je od 69. minuta bio sa igračem manje na terenu, ali su izabranici Radoslava Bataka uspeli da osvoje bod.

Radnički je kontrolisao posed lopte tokom većeg dela utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Uspeli su domaći da upute četiri udarca ka golu Mateje Maslarevića u prvih 45 minuta. Gosti su u tri navrata zapretili iskusnom Damiru Kahrimanu.

Potezi u finišu prvog dela igre su značajno uticali na nastavak utakmice. Mladi Vanja Ilić je ‘zaradio’ žuti karton u 39. minutu. Ekipa iz Gornjeg Milanovca je samo minut kasnije došla do prednosti! mrežu Nišlija zatresao je nekadašnji as Grafičara, Stefan Cvetković.

Domaći nisu bili zadovoljni ishodom pre pauze i odlučili su da krenu u ofanzivu nakon odmora. Nije se dugo čekalo na promenu rezultata. Miljan Škrbić je savladao Maslarevića u 52. minutu i tako postigao 6. pogodak u ovosezonskom takmičenju.

Ilić je u 69. minutu dobio drugi žuti karton i ekipa Radoslava Bataka je ostala sa igračem manje u polju. Gosti su bili konkretniji u završnici, ali nisu imali dovoljno snage da ugroze gol nekadašnjeg čuvara mreže Crvene zvezde.

Radnički je od dolaska novog trenera zabeležio po jedan trijumf i remi, dok je Metalac ostvario nerešen rezultat nakon dve vezane pobede.

Nišlije 3. oktobra putuju u Novi Sad, gde ih očekuje duel sa ‘Starom damom‘ na stadionu ‘Karađorđe‘. Metalac istog dana dolazi u prestonicu Srbije. Izabranici Žarka Lazetića će odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Superlige, ekipom Crvene zvezde.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter