0
Evrokupovi

Lazar Markovic celebrates after scoring a goal Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

SIGURNA IGRA PARTIZANA: Marković jedini strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.21 u 19:33

Lepa prednost na poluvremenu.

Uvodni deo utakmice protekao je u znaku Flore i nekoliko prilika koji su gosti imali, ali malo sreće i Popović su sačuvali gol Partizana.

Kada su se malo konsolidovali domaćini napravili su par prilika, a posle jedne od njih se Gomeš našao pred golom Flore, pokušao je sam da završi akciju, šutirao je dorektno u golmana Igonena, a na odbitak je naleteo kapiten Marković koji je glavom smestio loptu u mrežu u 20. minutu.

 

 

I posle gola je Partizan bio veoma agresivan, nastavio je da napada i posle jedne solo akcije Markovića domaćin je duplirao prednost u 42. minutu igre.

 

 

Evidentna je razlika u kvalitetu, međutim Flora igra dosta ofanzivnije od onoga što su pokazali u dosadašnjem delu sezonu. Crno-beli bi morali da postignu još makar jedan gol i tako obezbede novu pobedu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter