0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POLUVREME U RAZGRADU: Zvezda napada, ali nedostaje realizacija!

Objavljeno: 30.09.21 u 21:55

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Ludogoreca u Razgradu u meču F grupe Lige Evrope.

Rezultat na poluvremenu je 0:0, ali Crvena zvezda deluje kao bolji rival,a crveno belima nedostaje realizacija.

Tim Dejana Stankovića značajno je oslabljen ušao u meč Bugarskoj izostankom bitne četvorke – Milana Borjana, Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija, ali se crveno beli nadaju pozitivnom rezultatu i pored te teškoće.

Već na samom startu imao je Ludogorec priliku da povede. Jedna duga lopta je preletela kompletnu odbranu Zvezde, Tekpetej je bio brži od svih, golman Popović neodlučan da izađe, ali je uspeo da mu odbrani udarac.

Ubrzo je Zvezda uzvratila, Ivanić i Rodić su kombinovali na levoj strani, a levi bek oštro centrirao ka Dioniju.U tom trenutku je gol bio prazan, ali je Plastun intervenisao u poslednjem momentu.

Sledeći opasan napad imala je ekipa iz Bugarske. Probio je po desnoj strani Tektpetej čuvara Pankova, spremio šansu Gonkalvešu, ali je ovaj pogodio Sotirijua na samo nekoliko metara od gola.
Veliku priliku da dovede Zvezdu u vođstvu propustio je Ivanić.Rodić je video usamljenog Ivanića i njegov trk, idealno ga uposlio, ali je MIrko promašio loptu na samo sedam/osam metara od gola Ludogoreca.
Nastavila je Zvezda da napada i imala dobru priliku da preko francuskog napadača dođe u prednost.Gobeljić je dobro centrirao, a Dioni slabo zahvatio loptu glavom u duelu sa jednim čuvarom.

U završnici poluvremena igrači Zvezde tražili su jednaesterac zbog potencijalnog igranja rukom, ali je sudija samo dao žuti karton Kangi zbog prigovora.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter