0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Liga Evrope i Liga konferencija garantuju zaradu!

Objavljeno: 30.09.21 u 10:59

Liga Konferencija poboljšala je četvrtak drastično! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

18.45 Antwerp – Eintracht Frankfurt

Prvi susret ikada ove dve ekipe mogao bi doneti nešto nepredviđeno. Koliko god Belgijancima dobro ide u ligi, a ide im, mi ipak predviđamo krah u Evropi. Prvi meč su izgubili od Olimpijakosa, a Ajntraht u uzdizanju mogao bi biti velika prepreka.

Predlog: 2 (1,91)

21.00 Marseille – Galatasaray

Marsej bi mogao pokazati koliko je pao kvalitet Turske lige poslednjih godina još jasnije nego što to pokazuje šampion Bešiktaš u Ligi šampiona jer ni bar mogu da se vade na povrede trenutne. I pored toga Galata je dobio samo dva meča od poslednjih 10 gostovanja kod Francuskih protivnika. Daleko je sezona 1999-00 kada su osvojili ovo takmičenje.

Predlog: 1 (1,73)

21.00 Genk – D. Zagreb

Jedan od mečeva gde ne bismo ni pomilili da tipujemo konačan ishod ali zato su golovi skroz realni. Dovoljno je samo da se dobro otvori utakmica i ne sumnjamo da ćemo videti 3+ i u svakoj mreži bar po jedan.

Predlog: GG3+ (2,22)

21.00 Basel – K. Almaty

Donedavni učesnik Lige šampiona, Bazel, sada mora da se zadovolji ligom konferencija. Obzirom da nisu uspeli pobediti Karabag u prvom kolu ova utakmica na domaćem terenu je zicer koji se mora iskoristiti. Ne mislimo da će biti mnogo golova ovde. Možda baš 2-0 tačan rezultat.

Predlog: 1&D2+ (1,68)

KUPNA KVOTA 12,32 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 3252292

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter