0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

O OVOME NISU RAZMIŠLJALI: Zvezdi stigla kazna zbog navijača!

Objavljeno: 30.09.21 u 17:52

Disciplinska komisija kaznila Crvenu zvezdu. 

U „Ljutice Bogdana je stiglo pismo na kome piše da će klub morati da plati kaznu u iznosu od 300.000 dinara zbog bakljade navijača na utakmicama protiv Partizana i Proletera.

Najvatrenije pristalice crveno-belih koristile su pirotehnička sredstva u 165. „večitom derbiju“. Deo baklji, upaljen na tribinama stadiona Partizana, završio je na atletskoj stazi, ali ne i na terenu.

Delije su burno slavile i 58. rođendan stadiona, takođe, uz upotrebu baklji. Disciplinski organ, na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem, zauzeo je stav o objedinjenoj kazni, u pomenutom iznosu.

Kasa aktuelnog šampiona države već je bila na udaru disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, ukoliko se navadeni incidenti budu nastavili kazne bi mogle da budu veće nego što jesu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter