0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘NEMA OPUŠTANJA’: Neđić poziva na ozbiljnost uprkos pobedi!

Objavljeno: 30.09.21 u 08:05

Ima dosta razloga da bude zadovoljan!

Trener omladinaca Crvene zvezdeMarko Neđić bio je jako zadovoljan nakon pobede koju je njegov tim ostvario protiv Sent Patrika. Oni su slavili na gostovanju sa 1:2.

‘Imamo pozitivan rezultat pred povratak u Beograd i to je ono po šta smo došli. Sama utakmica je bila takva da smo je na vreme otvorili pogotkom i posle pred sam kraj prvog dela igre – udvostručili prednost. Uz to smo imali i ogroman broj šansi, nažalost ih nismo iskoristili. ali smo u potpunosti kontrolisali utakmicu i pitali se za sve na terenu. Pred kraj je usledio mali pad koncentracije i crveni karton i primljen gol posle centaršuta, totalno neočekivano, sve to u desetak minuta. Ipak, sve su to mladi i talentovani fudbaleri i takvi propusti su sasvim normalni kada govorimo o omladincima, ono što mene raduje to je da smo odigrali dobru i dopadljivu utakmicu i demonstrirali da i u Evropi možemo da igramo kao u prvenstvu. Takođe, želim da se zahvalim i navijačima koji su došli da nas podrže u velikom broju, osećali smo se kao da igramo na domaćem terenu, zaista smo se svi prijatno iznenadili.’ – rekao je Neđić i potom dodao.

‘Sad nas čeka paklen raspored, nekoliko najvažnijih utakmica u domaćem šampionatu je pred nama. Na sve to, nije ovo rezultat koji nam garantuje siguran prolaz, niti ću dozvoliti igračima da se opuste. Želim da i 20. oktobra izađu na teren kao da je 0:0 i da pokažu domaćoj publici koliko su talentovani i šta sve mogu. Znam da oni to imaju u sebi i zbog toga se ne brinem.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter