0
Košarka

Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

MENJA DUDU IVKOVIĆA NA TOM MESTU: Partizan zvanično objavio – legendarnom kapitenu ukazana ogromna čast!

Objavljeno: 30.09.21 u 12:48

Legendarni kapiten crno-belih je zamenio nedavno preminulog Dušana Dudu Ivkovića i tako postao deo upravljačkog tela uz Dragana Kićanovića i Ostoju Mijailovića.

Bord Fondacije KK Partizan ‘Dobro pamtim sve’, jači je za legendarnog kapitena crno-belih, Novicu Veličkovića. Na taj način, Veličković je u Bordu zamenio nedavno preminulog Dušana Dudu Ivkovića i postao deo upravljačkog tela uz predsednika Fondacije Dragana Kićanovića i predsednika KK Partizan NIS, Ostoju Mijailovića.

Povodom priključivanja Novice Veličkovića Bordu Fondacije ‘Dobro pamtim sve’, predsednik Partizana , Ostoja Mijailović je izjavio:

Izuzetno mi je drago što je Novica sa nama i što je po završetku igračke karijere postao deo Fondacije. On je neko ko oseća Partizan svim svojim srcem i ko će sigurno doprineti u njenom radu i razvoju, ali i biti spona između bivših i aktuelnih igrača. Na žalost, sudbina je tako odredila da smo u danu kada je praktično prva aktivnost Fondacije bila organizovana, a to je baš oproštajna utakmica Novice Veličkovića, izgubili legendarnog Dudu Ivkovića. Znam koliko je verovao u ideju naše Fondacije i neizmerno hvala njegovoj porodici i njemu što su uz tu ideju stali. Duda Ivković će u istoriji naše i svetske košarke ostati upisan zlatnim slovima, a mi ćemo sigurno sačuvati i uspomenu da to da je bio jedan od začetnika jedne sjajne i pre svega plemenite ideje o Fondaciji koja brine o bivšim igračima i članovima Partizana – poručio je Mijailović.

Podsetimo, od osnivanja Fondacije KK Partizan ‘Dobro pamtim sve’, aktuelni igrači odvajaju deo svojih primanja u humanitarne svrhe, a deo prihoda od utakmice Partizan NIS – Anadolu Efes, takođe je usmeren na pomoć u radu ove Fondacije. Takođe, unikatni retro dresovi sa te utakmice, uskoro će se naći na humanitarnoj licitaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter