0
Evrokupovi

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

KONTE ‘PECNUO’ TUHELA: ‘U Čelsiju ne znaju da koriste Lukakua!’

Objavljeno: 30.09.21 u 09:25

Konte je imao šta da kaže Tuhelu!

Nakon što je Juventus slavio protiv Čelsija, u medijima se oglasio i Antonio Konte, koji je do skoro trenirao Lukakua u redovima Intera.

‘Trener je dobar ukoliko pomogne igračima da napreduji. Mislim da smo mi uradili odličan posao sa Lukakuom.’ – rekao je i potom dodao.

‘On je specifičan igrač. Opasan je u kaznenom prostoru, i neverovatno je brz. Ako imate takvog igrača, morate da ga koristite, a mislim da u Čelsiju još ne znaju kako da to rade. Ako shvate kako da koriste Lukakua, onda će biti favoriti ove sezone u Ligi šampiona.’ – na ovaj način, Konte je ‘pecnuo’ Tuhelu da Lukakua ne koriste onako kako bi trebali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter