0
Košarka

from left Pau Gasol Luka Doncic Goran Dragic Aleksei Shved and Bogdan Bogdanovic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

JOŠ JEDNA LEGENDA ODLAZI U PENZIJU: Nakon 23 godine, čuveni Španac se povlači iz košarke!

Objavljeno: 30.09.21 u 14:48

Čuveni košarkaš će 5. oktobra objaviti kraj svoje profesionalne karijere.

Španci prenose da će Pau Gasol sledeće nedelje na konferenciji saopštiti svoje planove za budućnost, kao i to da odlazi u penziju.

Završava se još jedna bogata i uspešna karijera. Gasol je sa Lejkersima osvojio dva NBA prstena, zlato na Svetskom prvenstvu sa Španijom 2006. godine, sa kojim je bio i tri puta na vrhu Evrope. Branio je boje Barselone, Memfisa, Čikaga, San Antonija, Milvokija i Lejkersa.

Prethodne sezone, Pau je sa Barselonom izgubio finale Evrolige, a sa svojim nacionalnim timom učestvovao je na Olimpijskim igrama, kada su bili zaustavljeni u četvrtfinalu.

Bilo je mnogo priča o tome da li će se Gasol penzionisati ili će nastaviti karijeru, na kraju se ispostavilo da je najrealnije da Španac nakon 23 godine okači patike o klin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter