0
Evrokupovi

Lazar Markovic (L) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes Nemanja Miletic Milos Jojic Igor Vujacic Ivan Obradovic Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

DRUGI TRIJUMF PARTIZANA: Dva pogotka Markovića za prvo mesto u grupi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.21 u 20:43

Slavlje crno-belih u Beogradu!

Partizan je ostvario drugi trijumf u grupnoj fazi Lige konferencija! Izabranici Aleksandra Stanojevića su u glavnom gradu Srbije savladali Floru rezultatom 2:0.

Estonski predstavnik nije uspeo da pruži dovoljno snažan otpor odličnoj ekipi vicešampiona Srbije. Flora je odlično startovala i gosti su bili bolji tokom prvih 15 minuta igre, ali onda je usledila znatno kvalitetnija igra Partizana.

Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn
Beograd, 30.09..2021.
foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Domaći su preuzeli inicijativu i dominirali su do odlaska na pauzu. Ekipa iz Beograda je do prednosti stigla pogotkom Lazara Markovića u 20. minutu igre. Rikardo Gomeš je ušao u odličnu priliku i snažni napadač je uspeo da uputi udarac u okvir gola. Golman Matvej Igonen je reagovao na vreme, ali se lopta odbila do nekadašnjeg ofanzivca Liverpula. Iskusni Marković je udarcem glavom savladao Estonca.

Nastavili su izabranici Aleksandra Stanojevića u istom ritmu!

Lazar Markovic celebrates after scoring a goal
Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn
Beograd, 30.09..2021.
foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Ponovo je Lazar Marković bio glavni akter! Bivši reprezentativac Srbije je nakon solo prodora uputio udarac i postigao drugi pogodak na današnjoj utakmici. Marković je prednost duplirao u 42. minutu.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata. Gosti su u nastavku uspeli da procentualno prilično izjednače posed lopte. Flora je pokušavala da ugrozi gol mladog Popovića, ali fudbalerima iz Estonije to nije ‘pošlo za nogom’. Imali su i crno-beli svoje prilike, ali intezitet igre je opao u odnosu na prvo poluvreme.

Stanojević je u 62. minutu napravio dvostruku izmenu. Na teren su ušli mladi Nemanja Jović i Danilo Pantić. Utakmicu su ranije završili iskusni Bibras Natho i novajlija Kvinsi Menig. Znatno manje uzbuđenja je viđeno u finišu drugog dela utakmice. Šansu su dobili reprezentativac Mađarske Filip Holender, kao i vezista Aleksandar Šćekić.

Nakon dva odigrana kola, crno-beli su prvoplasirana ekipa u grupi B. Partizan 21. oktobra na svom stadionu dočekuje direktnog konkurenta u borbi za 1. poziciju, ekipu Genta. Tim iz Belgije je večeras na svom terenu bio bolji od Anortozisa, rezultatom 2:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter