0
Domaći fudbal

Marko Lazetic Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDINI KLINCI RUTINSKI: Pobeda na startu Lige šampiona!

Objavljeno: 29.09.21 u 22:42

Lige šampiona je počela za ‘crveno-bele’!

Omladinci fudbalskog kluba Crvena zvezda danas su startovali ovogodišnje ućešće u Ligi šampiona.. Reč je o igračima do 19 godina, a prvi rival momaka iz Srbije bio je Sent Patrik! Duel je odigran u Dablinu, sa početkom od 20:45.

Startna postava: Marinković, Mimović, Radojević, Leković, Melentijević, Lečić, Ćurić, Milosavić, Lazetić, Nikolašević, Kahvić.

Klupa za rezerve: Borjan, Marić, Pantić, Pirgić, Stojanović, Branković i Đurić.

Duel je sjajno počeo po beogradske ‘crveno-bele’.. Igrao se treći minut kada je prednost našem predstavniku doneo Lazetić! Crvena zvezda se tu nije zaustavila, već je nastavila da pritiska rivala, koji je uspevao ‘kako-tako’ da sačuva svoj gol od novog pogotka!

Zvezda je u 49. minutu utakmice poduplala prednost, a egzekutor je ostao isti – Lazetić!

Igrao se 85. minut, kada je drugi žuti, odnosno crveni karton pokazan Melentijeviću, koji je svega par minuta ranije dobio prvi žuti karton!

U 92. minutu fudbaleri Sent Patrika su smanjili rezultat na 1:2.. Ipak, pobedu odnose momci iz Ljutice Bogdana!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UEFA Youth League (@uefayouthleague)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter