0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 26: Allano (C) of CD Santa Clara reacts during the UEFA Conference League Play-Off Leg Two match between FK Partizan and CD Santa Clara at Partizan Stadium on August 26, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

UEFA ZAVRŠILA ISTRAGU: Partizan nevin!

Objavljeno: 29.09.21 u 20:01

Disciplinska komisija potvrdila da nije bilo rasizma u Humskoj.

Na utakmici plej-ofa za Ligu konferencija PartizanSanta Klara desio je kratak prekid u 66. minutu kada se brazilski fudbaler Alano kod četvrtog sudije požalio da mu je nešto zasmetalo, a ubrzo je postalo jasno da se žalio na rasizam.

„Etički i disciplinski inspektor UEFA zaključio je da nema dovoljno dokaza koji bi zahtijevali otvaranje disciplinskog postupka po ovom pitanju“- glasi zvanična odluka.

Dobre vesti za Partizan jer bi eventualnom kaznom morali da plate određenu svotu novca. Crvno-beli su, kao što znamo, uspeli da izbore plasman u Ligu konferencija gde su dobro započeli kampanju pobedom nad Anortozisom(0:2). Narednu utakmicu Partizan igra u četvrtak od 18:45 časova protiv Flore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter