0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Kylian Mbappe (L) and Neymar (R) of Paris Saint-Germain celebrate after the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TRENUTNO NAJPOPULARNIJA SLIKA NA INSTAGRAMU: Pričalo se da se Nejmar, Mesi i Mbape ne podnose, onda su rešili da urade ovo

Objavljeno: 29.09.21 u 08:15

Mbape, Mesi i Nejmar – trenutno najpopularnija fudbalska slika na internetu.


Trojica fenomenalnih fudbalera Pari Sen Žermena su pokazali kako u tandemu mogu da igraju dobro, u pobedi nad Mančester sitijem od 2:0.

Lionel Mesi je postigao prvi gol u dresu PSŽ-a, a nakon utakmice se fotografisao sa Kilijanom Mbapeom i Nejmarom, a ta fotografija je ekspresno postala prilično popularna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

Spekulisalo se kako su između ova tri igrača veoma loši odnosi, kako je dolazak Mesija u Pariz razorio svlačionicu, ali su oni rešili da na terenu, a potom i fotografijom demantuju sve glasine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter