0
Evrokupovi

Stadion 'Rajko Mitić' (FOTO: Starsport)

TRENER LUDGORECA PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘Crvena zvezda ima probleme, ali koji tim ih nema? Oni su sjajan tim’

Objavljeno: 29.09.21 u 16:47

Litvanac se obratio novinarima dan uoči važne utakmice.

Valdas Dambrauskas, šef stručnog štaba Ludogoreca, smatra da Crvena zvezda ima sjajan tim. Litvanski stručnjak se dotakao problema sa povredama, ali ističe da je njegova ekipa u sličnoj situaciji. Duel u Razgradu je na programu u četvrtak od 21:00h.

Crvena zvezda ima probleme, ali koji tim ih nema? Aposlutno ih svi imaju. Za mene to nije problem, već prepreka koju treba savladati. Profesionalci moraju da se naviknu na takve stvari. Zvezda ima sjajan tim. Ne znam da li je ovo bolje ili lošije po nas. Motivacija za oba tima će biti to što imaju probleme sa izostancima.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA SCENA U TURSKOJ, PENAL SE PONAVLJAO 2 PUTA: Prva dva je odbranio golman, a treći igrač! (VIDEO)

-Proveo sam mnogo vremena analizirajući Crvenu zvezdu poslednje dve nedelje. Najbitnije je da uspostavimo kontrolu utakmice onako kako mi želimo. Plan za sutra je da neutrališemo najjača protivnikova oružja, da istražimo njegove slabosti i da damo sve od sebe. Ne želim da pričam o formaciji i taktici za meč – istakao je Litvanac.

FOTO: YouTube screenshot

Ludogorec takođe ima kadrovske probleme. Duel sa aktuelnim šampionom Srbije će propustiti kapiten  Anton Nedeljkov, Vanderson i Kauli.

-Napadač Čibota je zdrav i biće u sastavu za sutrašnji meč. Despodov je juče trenirao sa ekipom, a treniraće i danas. Večeras ili sutra će imati poslednji fitnes test i tada ćemo odlučiti da li će on da bude u konkurenciji za meč sa Zvezdom. Na Antona Nedeljkova nećemo moći da računamo. On će nam mnogo nedostajati kao kapiten i lider jer nije lako zameniti takve ljude u svlačionici. Pogotovo što nam nedostaju i Vanderson, i Kauli.

PROČITAJTE JOŠ: RADOSLAV BATAK: ‘Ukoliko želimo trijumf protiv Metalca, moramo biti bolji nego u prethodnom kolu’

-Najbitniji je pristup, a znam da će on kod nas biti pravi. Želim da vidim drugačiji Ludogorec od onog u prethodne dve nedelje. Usponi i padovi su prirodna stvar. Neminovno je da ne možemo tokom cele sezone držati isti nivo, ali je bitno da te periode padova skratimo. Možda smo posle dobrih izdanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona pokazali malu dozu arogancije i opuštenosti – poručio je Valdas Dambrauskas

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter