0
Evropske lige

Fudbal UEFA Champions League season 2015-2016 Second qualifying round, First leg Partizan v Dila Gori (Gruzija) Veljko Paunovic Beograd, 14.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TAMAN KAD JE KRENULO KAKO TREBA: Reding bi mogao da proživi sudbinu Derbija!

Objavljeno: 29.09.21 u 19:42

Redingu bi mogli biti oduzeti bodovi. 

Zbog kršenja finanskijskih pravila Čempionšipa Paunovićev Reding mogao bi da se suoči sa kaznom oduzimanja bodova. Pravila nalažu da klub može tokom tri sezone da zabeleži gubitak do 39 miliona funti, a Reding je za sezonu 2018/19 prijavio minus od 43 miliona funti.

Tokom prošle sednice mogli smo da vidimo koliko nemilosrdan može biti FA tako što su Derbiju oduzeli 12 bodova i tako ih „bacili“ na poslednje mesto na kome imaju -2 boda.

„Sa Fudbalskom ligom pregovara rukovodstvo kluba. Ja ne učestvujem u pregovorima. Mogu da se usesredim samo na ono što mogu da kontrolišem, a to je rad ekipe. Razmišljamo o protivniku, ne o odlukama administrativaca“- prokomentarisao je Paunović.

Kazna bi mogla da usledi u lošem trenutku, Reding se nalazi u seriji od četiri utakmice bez poraza, a od toga imaju tri vezane pobede. Ukoliko i njima bude oduzeto 12 bodova imali bi samo jedan bod i nalazili bi se na predposlednjem mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter