0
Evrokupovi

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Mladost v Partizan Lucani, 23.09.2021. foto: Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ SVESTAN ŠTA ČEKA PARTIZAN PROTIV FLORE: Oni neće igrati bunker, daćemo sve za zimu u Evropi! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.21 u 13:23

Još jedan bitan meč za crno-bele.

Fudbaleri Partizana će se u drugom kolu Lige konferencija sastati sa Florom. Lider Superlige Srbije će pokušati da nastavi sa sjajnim rezultatima, a trener Aleksandar Stanojević, dao je do znanja da Flora neće igrati bunker, kao i da su Partizanovi napadači u sjajnoj formi.

Igramo utakmicu koja može dosta da nam pomogne da prezimimo u Evropi. Igramo protiv ekipe koja ima 14 reprezentativaca, dosta internacionalnog isukstva. Nama pobeda mnogo znači za zimu u Evropi i daćemo sve od sebe da pobedimo. Flora neće igrati bunker, u to sam siguran. Nisu ni protiv Omonije i Legije, imaju svoj stil igre. Naši napadači su u dobroj formi, videćemo ko će igrati, počeo je Stanojević.

head coach Aleksandar Stanojevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Spartak
Beograd, 26.09.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Stanojević je potom otkrio da tim za meč uvek sastavlja u odnosu na rivala. Samim tim, to ne znači da će na teren izaći najbolji mogući tim, već najbolji za ovu utakmicu.

Utakmicu uvek pravim u odnosu na rivala. Ne znači da je to najbolji tim, ali za ovu utakmicu jeste. Vrlo sam svestan šta su evropske utakmice, smatram da su Estonci ozbiljan rival i nema potrebe pričati kako je to u savremenom fudbalu. Svesni smo svega i naročito da će biti teško, istakao je Stanojević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Za sam kraj Partizanov trener se prisetio i 1999. godine i duela sa Florom. Stanojević je tada bio u sastavu, a igrao je zajedno sa Sašom Ilićem i Vladimirom Ivićem.

Sećam se, naravno, tih utakmica. Mnogo se promenilo, tada smo bili veliki favoriti, sada je drugačija situacija. Vlada Ivić i Saša Ilić bi mogli i danas da igraju. Kežman, Tomić i drugi… Svi bi oni mogli i danas da igraju, zaključuje Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter