0
Evrokupovi

Dragan Stojkovic Piksi Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PIKSI GLEDAO DERBI: Selektor ‘orlova’ pratio duel PSŽ-a i Sitija na ‘Parku prinčeva’ (FOTO)

Objavljeno: 29.09.21 u 08:57

Legendarni fudbaler video je majstorije Mesija i Gaja…

Derbi grupne faze Lige šampiona odigran je sinoć na ‘Parku prinčeva’ u Parizu, gde su se sastali Pari Sen Žermen i Mančester siti, u okviru drugog kola, a četa Maurusija Poketina je slavila s 2:0. Ovaj meč je zbog brojnih fudbalskim imena okupio mnoga poznata imena iz sveta fudbala, a jedan od njih je i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Poznato je da selektor Srbije ima stan i živi na relaciji Beograd – Pariz, te nije čudno da se odlučio da poseti stadion i vidi nadelu jednog od najboljih igrača današnjice Lionela Mesija, kao i ostale zvezde.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Na kraju, imao je šta i da vidi. Prvo majstoriju Gaja za vođstvo ‘svetaca’, a onda i debitantski gol Argentinca u dresu novog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter