0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Fenomenalna ponuda, Liga šampiona u prvom planu!

Objavljeno: 29.09.21 u 11:00

Sreda je preslikan utorak sa možda još boljim utakmicama za klađenje! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

18.45 Atalanta – Young Boys

Jang Bojsi jesu iznenadili Junajted ali sumnjamo da će moći da naprave dve senzacije u nizu. Biće i drugačije čim izađu iz Švajcarske. Atalanta je uzela sjajn bod u Španiji i ovo im je zicer ako žele da prođu grupu – a žele. Obe ekipe igraju napadački pa očekujemo i golove.

Predlog: 1&3+ (1,95)

18.45 Zenit – Malmo FF

Zenit je tesno poražen od Čelsija u Londonu dok su Šveđani demolirani kući od Juvenusa. Ova grupa je jedna od najlakše predvidivih i bez dileme Zenit završava treći, a Malme četvrti. Pobeda domaćina za treće mesto u grupi.

Predlog: 1 (1,62)

21.00 Salzburg – Lille

Jedina grupa u kojoj su svi remizirali i imaju po bod. Salzburg raste kao tim i kao klub iz godine u godinu možda je sada vreme da pređu i tu prepreku zvana grupa lige šampiona. Lil ne može da se pohvali sjajnom formom od početka sezone i ovde bi mogli da izgube lagano.

Predlog: 1 (2,05)

21.00 Manchester Utd – Villarreal

Prosto zvuči neverovatno da Mančester junajted ne pobedi i treću utakmicu u nizu na svom terenu, zar ne?!? Mi ne verujemo da to može da se desi. Pri tom, imaju neraščišćene račune sa španskom ekipom koja ih je dobila u finalu Evropa lige prošle sezone i uzela im trofej. Ide kec kako god znaju i umeju.

Predlog: 1&D2+ (1,81)

KUPNA KVOTA 11,72 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 3540473

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter