0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (L) KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OBRADOVIĆ PRED SPLIT: Bavimo se sobom i unapređenjem svoje igre

Objavljeno: 29.09.21 u 13:05

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, od svojih igrača očekuje maksimalan fokus i zalaganje.

Nakon što su u ponedeljak uz dosta muke izvojevali važnu pobedu u Zadru (78:73), na otvaranju sezone u ABA ligi, crno-beli su već u utorak krenuli put Splita gde će odigrati svoj drugi meč.

Splićani su, za razliku od beogradskog tima, u prvom kolu pretrpeli težak poraz u Beogradu od Crvene zvezde (97:61), ali trener Partizana Obradović, ističe da to ne treba da zavara njegove igrače, koji „treba da gledaju isključivo sebe“.

-Očekuje nas duel protiv ekipe koja je pre dva dana odigrala odličnu utakmicu protiv Cibone. Takog protivnika očekujemo i sutra, stoge će biti potrebno da odigramo veoma dobro tokom svih 40 minuta. Mi smo uradili analizu naše utakmice sa Zadrom i nastavili da radimo na unapređenju naše igre. To i jeste naše opredeljenje, da se prvenstveno bavimo sobom i svojom igrom, naravno, uz maksimalan respekt prema svakom protivniku- ističe Željko Obradović.

Duel dva nekadašnja prvaka Evrope na programu je u četvrtak od 16:30h, u splitskoj dvorani „Gripe“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter