0
Domaći fudbal

from left Aleksandar Katai Sekou Sanogo El Fardou Ben Nabouhane Mirko Ivanic Head coach Dragan Stojkovic30Marko Gobeljic Aleksandar Dragovic Milos Degenek Milan Rodic goalkeeper Milan Borjan Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NAKON MNOGO LOŠIH VESTI, STIŽU I NEKE DOBRE: Bitan fudbaler putuje u Bugarsku, zalečio je povredu!

Objavljeno: 29.09.21 u 12:52

Korona kroji Zvezdin sastav.

FK Crvena zvezda se proteklih dana suočava sa ogromnim problemima, izazvanim prvo stomačnim, a potom i korona virusom. Nakon odlaganja meča sa Voždovcem zbog nekoliko bolesnih fudbalera, činilo se da će izabranici Dejana Stankovića vrlo brzo da se vrate u normalu, ali ih je sačekao šok.

Naime, juče je objavljeno da će zbog korona virusa utakmicu u Bugarskoj protiv Ludogoreca propustiti Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Milan Borjan. Sigurno je da treneru Stankoviću ove vesti ni malo nisu prijale, pa će u startnoj postavi morati da kombinuje.

El Fardou Ben Nabouhane UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Braga 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ipak, stigla je jedna informacija koja može da raduje sve navijače. Zvezda će moći da računa na El Fardu Bena koji se oporavio od povrede prepone, a već je odradio nekoliko treninga. Prema saznanjima MaxBet Sporta, on će putovati u Razgrad, a velike su šanse i da zaigra.

Crveno-beli su Ligu Evrope počeli uspešno savladašvi Bragu sa 2:1 u Beogradu. Utakmica protiv Ludogoreca igra se u četvrtak od 21 čas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter