0
Evrokupovi

FUDBAL - CFRVNA ZVEZDA - KARPATI - PRIPREME - Slavisa Stojanovic bivsi trener Crvene Zvezde na prijateljskom mecu protiv Karpata. Krsko, 25.06.2015. foto:N.Skenderija

‘DAJEM PREDNOST ZVEZDI’: Bivši trener crveno-belih dobro poznaje Ludogorec, a sada ih je ‘špijunirao’

Objavljeno: 29.09.21 u 09:41

Nekadašnji Zvezdin trener dobro poznaje bugarsku ekipu…

Slaviša Stojanović, koji je svojevremeno vodio crveno-bele, u dva navrata je radio u Bugarskoj i dobro poznaje ekipu Ludogoreca. On je zbog toga i dobar analizu tima protiv kog crveno-beli igraju u drugom kolu grupne faze Lige Evrope.

– Da, istina je da sam pomogao. Normalno je da su me asistenti i treneri Crvene zvezde pitali za informacije o Ludogorecu. Poznajem tim Ludogoreca. Normalno je da su tražili informacije, kako bi napravili najbolji tim za ovu utakmicu, rekao je Stojanović za ‘dsport.bg’.

Stojanović je dodao da daje veće šanse srpskom šampionu.

– Ja sam za Zvezdu, to svi dobro znate. Dajem prednost Zvezdi jer ima više iskusnih igrača, ali svi znamo i da Ludogorec ima kvalitetne fudbalere. Mislim da će mali detalji odlučiti pobednika, poručio je Stojanović.

Utakmica drugog kola Grupe F Lige Evrope Ludogorec – Crvena zvezda na programu je u četvrtak u 21 sat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter