0
Evrokupovi

(191107) -- MILAN, Nov. 7, 2019 (Xinhua) -- Manchester City's goalkeeper Claudio Bravo (Bottom) vies with Atalanta's Josip Ilicic during the UEFA Champions League Group C football match between Atalanta and Manchester City in Milan, Italy, Nov. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

ATALANTA JEDVA DO POBEDE: Birmančević „zaključan“!

Objavljeno: 29.09.21 u 20:57

Domaćini sačuvali bodove kod kuće. 

Atalanta je posle remija sa neugodnim Viljarealom ugostila Jang Bojs koji su šokiraju Junajted u Švajcarskoj i tako došli do tri boda. Domaćin je bio favorit, ali su morali da budu obazrivi. Jang Bojs je otišao sa ciljem da sačuva svoju mrežu i pokuša da izvuče makar jedan bod koji bi ih stavio u zavidnu poziciju. Međutim, plan im se nije baš ostvario. Atalanta se mučila do 68. minuta kada je Pesina uspeo da zatrese mrežu.

U drugoj utakmici koja se igrala u isto vreme Zenit je dočekao Malme. Oba tima su pretpela poraz u prošlom kolu, Zenit od Čelzija, tj. Malme od Juventusa. Oba tima imala su nameru da ostvare prvu pobedu i uzmu prve pobede. Ipak, Zenit je bio nemilosrdan. Najpre su domaćini došli u prednost preko Klaudinja u 9. minutu. Kuzjaev je povećao prednost svoje ekipe, a otežavajuća okolnost po goste bio je crveni karton za Ahmedhodžića.

Atalanta naredno kolo gostije Junajtedu na „Old Trafordu„, a u isto vreme Jang Bojs dočekuje Viljareal. Što se tiče Malmea, oni putuju u Englesku na megdan Čelziju, Zenit će ponovo biti domaćin, a u goste im dolazi Juventus.

Rezultati 2. kola Lige šampiona:

Sreda

Atalanta-Jang Bojs 1:0 (0:0)

(Pesina 68)

Zenit-Malme 4:0 (1:0)

(Klaudinjo 9, Kuzjaev 49, Sutormin 80, Vendel 90+4)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter