0
Evrokupovi

Frank Castaneda Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOK U MADRIDU, ŠERIF VODI PROTIV REALA: Da li ‘kraljevski klub’ čeka sudbina Zvezde i Dinama!? (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.21 u 21:38

Svaka im čast za ovu sezonu.

Fudbaleri Šerifa definitivno imaju sezonu iz snova u Evropi. Prvo su u kvalifikacijama za Ligu šampiona savladali favorizovane protivnike, Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagreba, dok su potom sa neverovatnim partijama nastavili i u grupnoj fazi.

U prvom kolu su na svom terenu pobedili Šahtjor rezultatom 2:0, iako ni u tom susretu nisu bili favoriti. Sada su uspeli da dođu do vođstva i protiv španskog giganta, Reala iz Madrida. Strelac je bio Jahšibaev u 25. minutu, a da li ima snage za novo čudo, videćemo u nastavku susreta.

Gosti iz Moldavije su iz gotovo prvog ozbiljnijeg napada postigli pogodak. Sjajno su izneli loptu sa svoje polovine, pronašli su prostor po levoj strani, nakon čega je usledio sjajan centaršut, a potom i gol.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter