0
Košarka

FOTO: OKC THUNDER/ Twitter

POKUŠEVSKI SPREMAN ZA SEZONU: Nabacio mišićnu masu, Amerima delio Jafa keks (FOTO)

Objavljeno: 28.09.21 u 13:10

Srpski košarkaš, Aleksej Pokuševski, intezivno je radio na fizičkoj spremi u predsezoni.

Košarkaš Oklahome Tandersa je tokom medijskog dana otkrio da je letos treninzima dodao i poseban program ishrane, što je i te kako dalo rezultate, pa sezonu dočekuje značajno fizički spremniji nego što je to bio slučaj prošle godine.

-Samo sam jeo pravu hranu i što više moguće. Imam puno obroka tokom dana- istakao je Pokuševski i dodao:

-Napredovao sam u pogledu snage. Sada ne mogu da dočekam da sezona počne, da vidim gde sam u odnosu na prošlu godinu.Tokom ova dva i po meseca rada imao sam punu podršku i pomoć kompletnog tima- rekao je srpski košarkaš, koji ipak nije otkrio koliko kilograma je nabacio.

Pokuševski je zatim oduševio predstavnike medija, tačnije novinara Endjua Šlehta, koji se na društvenim mrežama pohvalio da je od talentovanog košarkaša dobio na degustaciju Jafa keks, koji je ovaj poneo sa sobom na druženje sa predstavnicima sedme sile.

-Upravo sam intervjuisao Poku-a. Sa sobom je nosio kutiju srpskog keksa, koji je podelio sa mnom- istakao je Šleht na „Tviteru.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter