0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Novo kolo Lige šampiona začinjeno je engleskim Čempionšipom!

Objavljeno: 28.09.21 u 11:00

Novo kolo Lige šampiona začinjeno je engleskim Čempionšipom! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

18.45 Ajax – Besiktas

Opšte poznata stvar je da su Turci toliko izranjavani povredama da će tim koji izlazi na teren biti sačinjen od dosta omladinaca. Dugo nismo videli u profesionalnom fudbalu da neki klub ima toliki broj povreda u isto vreme. Idealna šansa za Ajaks da otvore LŠ sa dve pobede.

Predlog: 1&2-4 (1,83)

20.45 Middlesbrough – Sheffield Utd

Slaviša Jokanović doveo je tim do toga da pleše kako on svira i napredak je neverovatan. Uzeli su ogroman zalet i grabe ka plej-of mestima. Boro Nila Vornoka igra ispod očekivanja, a ovaj menadžer igra na način da mu Slavišin stil igre izuzetno ne odgovara. Tipujemo na Jokana.

Predlog: 2 (2,60)

21.00 RB Leipzig – Club Brugge KV

Briž je iščupao bod protiv PSŽ-a dok je Lajpcig izgubio u Mančesteru ali to nas na momenat nije prevarilo u tome ko ima veći kvalitet. Nemci ovo moraju dobiti kako bi obezbedili treće mesto u grupi. To je najmanje što mogu.

Predlog: 1&D2+ (1,75)

21.00 Paris SG – Manchester City

Utakimica u kojoj prosto ne može da ne bude golova. Napadački potencija sa obe strane je toliki da ne mogu omanuti. Parižani za sada gaze u svojoj ligi, a Siti je upravo izašao kao pobednik iz derbija sa Čelsijem i to u Londonu. Puni samopouzdanja i jedan i drugi tim mogli bi nam prirediti spektakl sa mnogo golova.

Predlog: GG3+ (1,82)

KUPNA KVOTA 15,15 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 7419008

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter