0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnicki Nis Luka Ratkovic (L) Ognjen Bjelicic (R) Novi Pazar 17.09.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

ODREĐEN TERMIN ZA ZAOSTALU UTAKMICU U SUPERLIGI SRBIJE: Evo kada će Radnički dočekati Metalac!

Objavljeno: 28.09.21 u 22:03

Meč o kome se dosta pričalo.

Zdravstveni problemi, krojili su prošlo kolo domaćeg prvenstva. Čak 3 utakmice 10. kola morale su da budu odložene, a za jedan od tih susreta, poznat je i novi termin odigravanja.

Naime, odlaganje utakmice Radnički NišMetalac, izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a klub iz Gornjeg Milanovca je svom protivniku poslao i provokativnu poruku.

FOTO: FK Metalac

Meč 10. kola Linglong Superlige Srbije, Radnički Niš – Metalac, koji je trebalo je da bude odigran u utorak 21. septembra, odložen je na zahtev FK Radnički Niš zbog bolesti igrača, uz saglasnost Fudbalskog saveza Srbije. Igračima Radničkog želimo brz oporavak! Sigurni smo da će ozdraviti već za sledeće kolo, predstojećeg vikenda. FK Metalac će odloženu utakmicu odigrati kada svi naši igrači budu spremni, bez povreda, očišćenih žutih kartona, kada budemo dostigli top formu. Javićemo se dan, dva pre, svakako, pisalo je u saopštenju kluba.

Ipak, taj susret gledaćemo već u četvrtak od 16.30. Sa druge strane, još nije poznato kada će se odigrati mečevi Crvena zvezdaVoždovac, kao i RadnikTSC.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter