0
Odbojka

Nikola Grbic Odbojka, Liga Nacija, volleyball, nations league, Srbija - Rusija 2.6.1019. Jun 2. 2019. Novi Sad, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NIKOLA GRBIĆ BI MOGAO DA SE VRATI U REPREZENTATIVNU ODBOJKU: Samo lud čovek ih ne bi preuzeo, ali polako!

Objavljeno: 28.09.21 u 22:27

Bio bi to pravi izazov za srpskog stručnjaka.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, a sada trener Peruđe Nikola Grbić, jedan je od najozbiljnijih kandidata da preuzme reprezentaciju Poljske. Oni su na nedavnom Eurovoleju zauzeli 3. mesto, a Grbić je istakao da samo lud čovek ne bi želeo da preumze Poljsku, ali da još uvek čeka poziv.

Samo lud čovek ne bi želeo da preuzme Poljsku. Naravno da sam zainteresovan ako ta ponuda dođe. Poljska je sjajan tim i ogroman izazov za svakog trenera. Najviše mi se sviđa što bi fokus bio na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Naravno, i ostali turniri pre toga bi bili važni ali tim bi trebalo da se gradi za trijumf u Parizu. Trenirao sam Zaksu dve godine i taj period smatram najuspešnijim u trenerskoj karijeri. Naravno, ovo ne znači da bismo se sve dogovorili za čas ako bi pozvao neko iz OS Poljske, počeo je Grbić.

Ako bi došlo vreme da bira između Peruđe i reprezentacije Poljske, Grbić bi imao pravu dilemu.

Ne znam… Pretpostavljam kako bi ljudi iz Peruđe reagovali ako bih dobio ponudu da vodim Poljsku. Ali polako… Bez žurbe. Trenutno sam trener Peruđe i ona mi ja najvažnija, zaključio je Nikola Grbić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter