0
Košarka

(210629) -- BELGRADE (SERBIA), June 29, 2021 (Xinhua) -- Serbia's Nemanja Bjelica (L) vies with Dominican Republic's Victor Liz (R) during FIBA Olympic Qualifyng Tournament basketball match between Serbia and Dominican Republic in Belgrade, Serbia on June 29, 2021. Serbia won 94-76. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

‘NEVEROVATAN JE, KAO IZ VIDEO IGRICE’: Bjelica je opčinjen Karijem, zbog ovoga je on poseban!

Objavljeno: 28.09.21 u 13:31

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica još ne želi da se vrati u Evropu.

U sezoni koja je pred nama, Nemanja Bjelica će nosti dres Golden Stejt Voriorsa. Nakon epizode u Majami Hitu, srpski as se seli na zapadnu obalu. On se obratio javnosti prvi put od kako je prešao u redove ‘ratnika’.

– Trebalo mi je manje od minuta da prihvatim ponudu Voriorsa. Ovo je najbolja sredina za mene sada. Jedan od najboljih timova u ligi jako sam srećan što sam tu – izjavio je Bjelica.

Oduševljen je najboljim igračem Voriorsa Stefom Karijem

Srećan sam što imam mogućnost da sve to vidim uživo. Vežbao sam nekoliko puta sa Stefom u Las Vegasu. Neverovatan je, kao iz video igrice. On je toliko dobar igrač da sve što radi – izgleda tako jednostavno. Sve što radi na parketu jako je teško za druge, zato je poseban. Definitivno je promenio današnju košarku i to volim kod njega. I lično volim da igram „small-ball“ košarku, da šutiram, a on je u tome jako dobar.

Na parket se vraća i Klej Tompson, ne treba trošiti reči o kakvom igraču se zapravo radi. On i Kari predstavljaju ubitačan tandem.

Čuo sam toliko priča o Stefu i Kleju i sada ću to da doživim iz prve ruke. Video sam Stefove treninge, radnu etiku. I stvarno izgleda kao da je izašao iz video igre. Za mene je ovo velika šansa, neko sam ko zna da šutira, igram streč četvorku. Kada ste na parketu s njima dvojicom (Stef i Klej) i Drejmondom sve vam je otvoreno. Protivnicima će biti mnogo teško, svi će biti fokusirani na to da sačuvaju Stefa, a on lagano svako veče ubacuje po 30 poena. Meni će lično biti lakše da igram kada sam kraj ovih momaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter