0
Košarka

Johnny O'Bryant Euroleague, Evroliga, Kosarka, Basketball, Crvena Zvezda Red Star - Fenerbahce, Beograd, Srbija, Belgrade, Serbia on Jan. 7, 2021. 7.1.2021. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NEKADAŠNJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE PRELAZI U REDOVE NBA ŠAMPIONA: Milvoki daje šansu iskusnom krilnom centru!

Objavljeno: 28.09.21 u 19:33

Vreme je za povratak u Sjedinjene Američke Države!

Džoni O’Brajant je potpisao ugovor o učešću na trening kampu Milvoki Baksa. Iskusni krilni centar koji je prethodne sezone nastupao za Crvenu zvezdu imaće priliku da se izbori za igranje u dresu aktuelnog NBA šampiona.

Amerikanac se nije najbolje snašao u redovima crveno-belih. Nakon dolaska Dejana Radonjića, krilni centar je ubrzo napustio tim. Džoni je sa Zvezdom osvojio Kup Radivoja Koraća.

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona
Johnny O’Bryant
Beograd, 21.01.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

O’Brajant je nakon odlaska sa Malog Kalemegdana potpisao za Turk Telekom. Za ekipu iz Turske je nastupao do kraja prethodne sezone, a ovog leta nije pronašao odgovarajući angažman.

Iskusni košarkaš je 2014. godine izabran kao 36. pik upravo od strane aktuelnog NBA šampiona. U najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu je nastupao još za Denver Nagetse i Šarlot. Kasnije se odlučio da karijeru nastavi u Evropi. Pre dolaska u Zvezdu i Turk Telekom, nosio je dres Makabija iz Tel Aviva i Lokomotive Kubanj. 

Videćemo da li će snažni košarkaš uspeti da se izbori za ulogu u timu trenera Majkla Budenholzera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter