0
Košarka

FOTO: Screenshot/Twitter (nuggets)

LUDNICA U DENVERU ZBOG JOKIĆA: Nikola se oprobao u ulozi komentatora, reakcija na njegov koš je hit! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.21 u 10:48

MVP se oprobao u nekoliko novih uloga…

Denver Nagetsi se poralko pripremaju sa početak NBA lige, a tim povodom održan je i dan za medije. Tokom druženja su kreirani razni sadržaji, a u centru pažnje bio je prošlosezonski MVP Nikola Jokić.

Srpski centar se tokom jednog dela druženja okrenuo ka platnu, kako bi video neke poteze iz prošle sezone, koji su bili emitovani. Kada je video akciju svog tima, Nikola se oporbao kao komentator, što je oduševilo prisutne.

– Uuu, pogodio je… To je Monteee! Lepo do mene, dobar posao. Pogledajte luk. Jeste videli ovo? Stvarno je dobro – komentarisao je Jokić uz pogled ka novinarima.

Jokić se tokom medija dana Denvera oprobao i kao slikar, a njegov klub je objavio fotografiju na svom Tviter nalogu uz opis ‘umetnik na terenu i van njega’.

Podsetimo, Nikola je prošle sezone bio najkorisniji u regularnom delu, ali mu se sada ne daju velike šanse da tu tituku i odbrani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter