0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic (R) and Ricardo Gomes Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

LŠ SE NASTAVLJA: Evo za koga navijaju Zvezda i Partizan – ne zanima ih derbi PSŽ – Siti, zna se koji mečevi utiču na naš koeficijent!

Objavljeno: 28.09.21 u 09:16

Liga šampiona se nastavlja utakmicama drugog kola grupne faze…

Derbi igraju večeras od 21 sat na ‘Parku prinčeva’ PSŽ i Mančester siti, ali ta utakmcia nema značaj kada je u pitanju koeficijent naše zemlje. Naime, Srbija se bori za dva predstavnika u kvalifikacijama, ali i eventualno, direktnog mesta u grupnoj fazi od sezone 2023/24.

Večitima će posebno biti interesantni mečevi u kojima nastupaju ekipe iz Turske, Ukrajine i Belgije, pošto su nam ove zemlje direktan konkurent, a idealan ishod bio bi poraz timova iz tih država.

U tom smislu, dobro bi bilo da Ajaks večeras pobedi Bešiktaš, Inter Šahtjor, a Lajpcig Briž. Što se utakmica koje se u sredu igraju tiče, valjalo bi da Atalanta bude bolja od Jang Bojsa, a Bajern Minhen od Dinamo Kijeva.

Inače, Crvena zvezda svoj meč drugog kola Lige Evrope igra u četvrtak od 21 sat protiv Ludogoreca, dok Partizan istog dana u sklopu Lige konferencija igra protiv Flore, od 18.45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter