0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Ivanovic (L) Stefan Lazarevic and Nikola Kalinic (R) Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

KAKAV POČETAK SEZONE: Tek je stigao u Zvezdu, a odmah je dobio potvrdu da će biti veliko pojačanje!

Objavljeno: 28.09.21 u 10:16

Završeno je prvo kolo ABA lige…

Bez većih iznenađenja, protekla je prva runda, a sada je na red došlo, da se proglasi najkorisniji igrač. To priznanje je nakon uvodnog kola otišlo u ruke Nikole Ivanovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Admiral Bet ABA League (@aba.liga)

Crnogorski bek je na debiju u hali ‘Aleksadnar Nikolić’ u pobedi Crvene zvezde protiv Splita (97:61) postigao 20 poena, uz šest skokova, četiri ukradene lopte za 26 minuta na terenu, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 35, što je najviše u prvom kolu od svih igrača

Nikola je tako na sjajan način debitovao i pokazao da će biti od velike koristi Dejanu Radonjiću, a evo nekih od njegovih poteza:

Inače, u drugoj rundi, Crvena zvezda će igrati protiv Budućnosti, kluba iz kog je Nikola stigao na Mali Kalemegdan, a taj duel je na programu naredno ponedeljka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter